Pagina 1  2  3  4 

Why we love our job!

geplaatst op 2015-05-03

Het gevoel van Margriet over de samenwerking met Leon Meijer van FysioSportief en FTG.....

Kijk op onze Facebook pagina!

TTG - 7 maart 2015

geplaatst op 2015-03-08

Beelden van het kracht circuit van de fysieke training van 7 maart jl.

Margriet Bergstra

geplaatst op 2015-03-08

ISRT - TTG

geplaatst op 2015-02-26

Op 14 februari jl., liepen de spelers van TopTennis Groningen de interval shuttle run test.

Op de beelden zie je de oudere spelers hun test afleggen, terwijl de jongere spelers de rol van coach en jurylid vervulden.

De spelers liepen de test maximaal. De komende maanden lopen de spelers met een zekere regelmaat de test nogmaals, maar dan in de sub maximale versie. Op deze wijze kunnen wij vast stellen hoe een ieder er conditioneel voorstaat. De spelers lopen met een hartslagmeter. De resultaten worden vastgelegd in een excell grafiek.

Training 1 op 1

geplaatst op 2014-05-24

Compilatie van de training door Sam Feringa aan Casper Room!

Halteren voor jonge sporters

geplaatst op 2014-03-24

Starten op jonge leeftijd met halteren. Een onderdeel uit de visie van FTG!

Nieuwe homepage TopTennis Groningen

geplaatst op 2014-03-09

TopTennis Groningen heeft een nieuwe website. Hoofd tennistrainer Frans Wouter onderhoudt de site met het laatste nieuws over deze toppers.

FTG werkt al drie seizoenen samen met dit team.

www.toptennnisgroningen.nl

Video Toptennis Groningen op Facebook pagina FTG

geplaatst op 2013-04-19

Sinds gisteren staat de video Toptennis Groningen online op Facebook. De video is al door velen gezien, geliked en becommentarieerd.

Nieuwsgierig geworden? Kijk op onze Facebook pagina [FysiekeTraining Groningen] of op die van Toptennis Groningen zelf.

FTG verzorgt sinds twee seizoenen het fysieke programma voor de tennistalenten van Frans Wouters.

Eerste cylcus met Judo Groningen afgesloten

geplaatst op 2013-03-08
De eerste cyclus van trainingen voor Judo Groningen is afgesloten. Onder leiding van Sam Feringa is de afgelopen weken fanatiek getraind in de krachtruimte van het Werkman college. Trainer Garmt Zijlstra plaatste kort geleden op het blog van Judo Groningen een filmpje die de sfeer en werkwijze prachtig weergeeft.

[http://kuzushido.blogspot.nl/
2013/02/krachttraining-u15u18.html?spref=fb]

De judoka's noteerden van iedere oefening van die dag het behaalde resultaat op hun trainingsschema. Sam heeft al deze gegevens verwerkt in een resultatengrafiek. Deze resultaten overtreffen alle verwachtingen! Technisch is er veel vooruitgang gemaakt. De lat is hoog gelegd door de judoka's en de trainers, dus iedereen blijft kritisch naar zichzelf.

De cyclus werd donderdag afgesloten met een 'special training'. Donderdag aanstaande start cyclus 2. Het technisch goed leren bewegen blijft ook in deze fase het allerbelangrijkst. Gestaag worden meer schijven aan de halters gehangen!! FTG dankt: Killian Zijlstra, Joris Boes, Bart Schiphof, Thijs Bantema, Sebastiaan van Eck, Aniek Norder en Myrthe Assies voor hun geweldige inspanning in de krachtruimte!

Jamie Werink wint in Troyes

geplaatst op 2012-12-28

Jamie Werink heeft vlak voor de kerstdagen het internationale B-toernooi voor junioren in Troyes, Frankrijk op zijn naam geschreven. Voor deze toernooi zege moest Jamie zes partijen afwerken. Hij geeft hiermee aan op een prima koers te liggen richting de Dutch open in de tweede week van januari 2013.

Sinds de afgelopen zomer werken Jamie en FTG met elkaar samen als het gaat om de programma's voor krachttraining en begeleiding in zijn voeding. Een toename in lichaamsgewicht, kracht en explosiviteit zijn de doelen. 

Naast Jamie trainen ook  andere talenten van judo Groningen op de krachttrainingsschema's van FTG. Garmt Zijlstra en Jasper Huitsing zijn de trainer/ coaches van deze groep. Na de Dutch open zal Sam Feringa met deze talenten gaan trainen in de krachtruimte van het Werkman college in Groningen.

Pagina 1  2  3  4