Pagina 1  2  3  4 

Nieuwe materialen voor FTG

geplaatst op 2011-09-15

In aantocht na een bestelling bij 'Performbetter'. Reaction belts!

FTG gaat haar 4e jaar in

geplaatst op 2011-09-15

FTG gaat haar 4e jaar in. 2011-2012 wordt een seizoen waarin FTG samenwerkt met o.a. Berend Roorda [judo], Michael Kawszinski [tennis], Anastasiya Mulder [tennis], Eric Datema [zelfstandig sporter] Henk Wijsbeek [skieŽn], Judoschool Veendam, en het talententeam TOM van tennisvereniging Cream Crackers Groningen.

Sinds korte tijd beschikt FTG over een eigen electronische tijdwaarneming ter ondersteuning van de testbatterij die met zekere regelmaat wordt afgenomen. Hierdoor zijn alle tijdwaarnemingen altijd 100% betrouwbaar en goed te vergelijken met het vorige testmoment. Daarnaast is een bestelling geplaatst bij de firma 'Better Performance'. Klein materiaal als weerstand parachutes, reaction belts, reaction balls, kleine hordes en een bullet belt zijn in aantocht. Deze middelen worden met name ingezet bij de trainingen voor het TOM talententeam.

De sporters van FTG zijn allen uitermate ambitieus en talentvol. Wij hopen op werderom een goed seizoen met grote sportieve successen!

Wil je FTG volgen, kijk dan regelmatig op deze site of volg ons op Twitter [FTG_training] en Facebook.

Nieuwe site online

geplaatst op 2011-06-27

Het is zover, de vernieuwde site van Fysieke Training Groningen !

De ontwerper van FTG, Germen Stelpstra, heeft de site die na 3 jaar trouwe dienst de lading van FTG niet meer goed dekte geupdate.
In de komende dagen zullen er nog wat extra updates op de site komen, dus blijf de site checken!

Op deze nieuwe site zullen wij naast de vertrouwde nieuwsberichten met fotos ook de mogelijkheid hebben tot video's plaatsen.

Veel plezier op onze nieuw site,
Bjorn en Jeroen

Pagina 1  2  3  4